Training De-escaleren, conflicthantering & persoonlijke veiligheid

22 november 2016, Leger des Heils - Specialistische Ambulante Hulpverlening

EighT verzorgt voor diverse locaties van het Leger des Heils in de provincie Utrecht trainingen. Voor het team Specialistische Ambulante Hulpverlening West staat de herhalings- en verdiepingstraining De-escaleren, conflicthantering & persoonlijke veilgiheid op het programma. Naast het herhalen en verdiepen van de basisvaardigheden is er veel ruimte voor de ingebrachte casussen vanuit van de mederwerkers. Ook de inschatting van cliënten in hun woonomgeving blijft een belangrijk onderdeel van deze training. Het doel is op veilige wijze verantwoorde en professionele zorg te bieden in de thuissituatie. ”Stoplicht” signaleringsplannen komen tevens aan de orde.

 

Lees meer over Specialistische Ambulante Hulpverlening van het Leger des Heils (http://www.legerdesheils.nl/midden-nederland/ambulant)
Lees meer over De-escaleren & conflicthantering  (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid  (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html)

Conflicthantering eight-trainingen Conflicthantering eight-trainingen
Fysiek ingrijpen eight-trainingen Fysiek ingrijpen eight-trainingen
Logo eight-trainingen Logo eight-trainingen