De-escaleren, conflicthantering & teamdynamiek

Adelante 2, Leger des Heils - Utrecht: 7 februari 2024

EighT verzorgt voor diverse locaties van het Leger des Heils trainingen. Voor het team medewerkers van Adelante 2 staat de basistraining ”De-escaleren, conflicthantering & teamdynamiek” op het programma.

Adelante Huis en Haard biedt onderdak en begeleiding voor dak- en thuisloze mensen met complexe chronische psychiatrische problematiek, soms in combinatie met verslaving, die niet zelfstandig kunnen wonen. Middelengebruik is niet toegestaan. 
Het doel van Huis en Haard is bewoners vooruit helpen, zodat zij zoveel mogelijk mee kunnen doen in de samenleving. Daarvoor biedt Adelante niet alleen begeleiding bij het wonen, maar ook groepsactiviteiten en individuele begeleiding. De aard van de begeleiding is gericht op stabilisatie en continuering van de leefsituatie en waar mogelijk ontwikkelingsgericht.

De medewerkers vanuit diverse disciplines werken allemaal binnen Adelante 2 van Leger des Heils Midden Nederland in Utrecht. Naast het aanleren en verdiepen van de basisvaardigheden is er veel ruimte voor de ingebrachte casussen vanuit van de medewerkers. Ook gaan we aan de slag met de teamdynamiek.

Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html)

Logo LDH eight-trainingen Logo LDH eight-trainingen
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model agressie curve afbeelding eight-trainingen Model agressie curve afbeelding eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Persoonlijke veiligheid eight-trainingen Persoonlijke veiligheid eight-trainingen
Pragmatische intervisie 2 eight-trainingen Pragmatische intervisie 2 eight-trainingen