Training Agressie & Veiligheid

16 april 2024, Lister locatie Jaap Edendreef - Utrecht

Lister Jaap Edendreef biedt herstelondersteunende begeleiding, waarbij de eigen kracht centraal staat. De begeleiding is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met ernstige psychiatrische en/of verslavingsproblematiek.
Deze locatie voor beschermd wonen heeft plek voor 30 bewoners. Er wonen 22 bewoners in een groot pand. Verder wonen er 9 bewoners in zogenaamde satellietwoningen in de buurt; hier komen begeleiders op afspraak langs. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig.

Er staat voor medewerkers van deze locatie de training Agressie & Veiligheid op het programma. De basisvaardigheden van de-escaleren en conflicthantering staan op het programma, daarnaast is persoonlijke veiligheid een belangrijk thema. Tevens is er ruimte voor het inbrengen van casussen vanuit de werkvloer. Uiteraard is deze training op maat en specifiek gemaakt voor deze Lister locatie.

Lister Academie en EighT zijn begin 2020 een samenwerking aangegaan voor het verzorgen van trainingen aan personeel van Lister.  

Lees meer over Lister (https://www.lister.nl/)
Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html) 

Lister logo eight-trainingen.nl Lister logo eight-trainingen.nl
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model agressie curve afbeelding eight-trainingen Model agressie curve afbeelding eight-trainingen
Logo Lister academie eight-trainingen.nl Logo Lister academie eight-trainingen.nl
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Persoonlijke veiligheid eight-trainingen Persoonlijke veiligheid eight-trainingen
Rots en Water eight-trainingen Rots en Water eight-trainingen