Training Instinct, Intuïtie & Intellect - ontwikkeling in persoonlijke veiligheid -

Maarssen, 10 september 2019

EighT verzorgt voor diverse locaties van het Leger des Heils in de provincie Utrecht trainingen. Voor medewerkers van locatie De Merenhoef staat de  training Instinct, Intuïtie & Intellect - ontwikkeling in persoonlijke veiligheid - op het programma.
Een op maat gemaakt training voor woonzorgcentrum de Merenhoef in het omgaan met ’moeilijk gedrag’, conflicthantering en pragmatische intervisie.
Zeer praktijkgericht, passend bij de bewoners en de huidige werkwijze. Naast het aanleren en verdiepen van basisvaardigheden, is er veel ruimte voor ingebrachte casussen.

Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Pragmatische intervisie (https://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-121365/pagina/lees_meer_pragmatische_intervisie.html)
Lees meer over LDH Merenhoef (https://www.legerdesheils.nl/midden-nederland/merenhoef?gclid=Cj0KCQjw3PLnBRCpARIsAKaUbguGZz8orJF9oxvb0aIM4ewoGvm4BFH-l_fhUyBaD6FudFU5nWcfsPQaAqTsEALw_wcB)

Logo LDH eight-trainingen Logo LDH eight-trainingen
Pragmatische intervisie 2 eight-trainingen Pragmatische intervisie 2 eight-trainingen
Pragmatische intervisie eight-trainingen.nl Pragmatische intervisie eight-trainingen.nl
Rots en Water eight-trainingen Rots en Water eight-trainingen