Teamcoaching Conflicthantering

Baarn, 19 november 2019

EighT verzorgt voor diverse locaties van het Leger des Heils in de provincie Utrecht trainingen. Met medewerkers van een afdeling binnen locatie De Blinkert te Baarn staat een teamcoaching omtrent conflicthantering op het programma.
De medewerkers van dit team binnen de Blinkert hebben een teamdag waar diverse onderdelen omtrent de-escaleren en conflicthantering aan de orde komen.

Op praktijkgerichte wijze verzorgt EighT coaching en gaan we in op vaardigheden om zo professioneel en effectief mogelijk om te kunnen gaan met de uitdagingen op de afdeling.


Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html) 
Lees meer over de Blinkert (https://www.legerdesheils.nl/midden-nederland/de-blinkert-specialistisch-verpleeghuis-voor-complexe-zorg-en-behandeling)

Pragmatische intervisie 2 eight-trainingen Pragmatische intervisie 2 eight-trainingen
Logo LDH eight-trainingen Logo LDH eight-trainingen
Rots en Water eight-trainingen Rots en Water eight-trainingen
Teambuilding eight-trainingen Teambuilding eight-trainingen
De-escalatie eight-trainingen De-escalatie eight-trainingen