Training verbale conflicthantering

Utrecht, Lister, 8 & 27 oktober 2020

Lister Academie en EighT zijn begin 2020 een samenwerking aangegaan voor het verzorgen van trainingen aan personeel van Lister.

Lister biedt begeleiding thuis en beschermd wonen aan mensen vanaf 18 jaar met een psychische kwetsbaarheid en/of verslavingsproblematiek. De begeleiding is herstelondersteunend en gericht op ontwikkeling. De cliënt, als mens met zijn mogelijkheden en wensen, staat centraal.

Er staat voor medewerkers van diverse locaties een training verbale conflicthantering op het programma, bestaande uit 2 dagdelen.
Binnen het eerste dagdeel komen de basisvaardigheden de-escaleren en verbale conflicthantering ruim aan de orde. Tevens is er ruimte voor het inbrengen van casussen vanuit de werkvloer. 
Medewerkers gaan met de training vervolgens op de werkvloer aan de slag en komen het tweede dagdeel terug met enkele meegemaakte situaties. Hier gaan we op in en maken een verdieping in verbale conflicthantering.

Lees meer over Lister (https://www.lister.nl/)
Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)

Lister logo eight-trainingen.nl Lister logo eight-trainingen.nl
Conflicthantering eight-trainingen Conflicthantering eight-trainingen
Logo Lister academie eight-trainingen.nl Logo Lister academie eight-trainingen.nl
Rots en Water eight-trainingen Rots en Water eight-trainingen