De-escaleren, conflicthantering & persoonlijke veiligheid

Almere, Leger des Heils zorgcentrum Buitenhaeghe

EighT verzorgt voor diverse locaties van het Leger des Heils Midden Nederland trainingen. Voor medewerkers van zorgcentrum Buitenhaeghe in Almere staat 3x de basistraining De-escaleren, conflicthantering & persoonlijke veiligheid op het programma. Deze worden ”coronaproof” op 20 januari, 26 januari en 5 februari 2021 gegeven.


De medewerkers vanuit diverse disciplines werken allemaal binnen zorgcentrum Buitenhaeghe. Zorgcentrum Buitenhaeghe in Almere biedt zorg aan mensen die intensieve zorg en behandeling nodig hebben. Binnen de training is er naast het aanleren en verdiepen van de basisvaardigheden veel ruimte voor de ingebrachte casussen vanuit van de medewerkers. 

Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html)
Lees meer over zorgcentrum Buitenhaeghe (https://www.legerdesheils.nl/midden-nederland/buitenhaeghe)

LDH Almere binnenhaeghe eight-trainingen.nl LDH Almere binnenhaeghe eight-trainingen.nl
Rots en Water eight-trainingen Rots en Water eight-trainingen
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Agressie 2 eight-trainingen Agressie 2 eight-trainingen