Pragmatische Intervisie

LDH Merenhoef - 29 maart t/m 1 april 2021

EighT verzorgt voor diverse locaties van het Leger des Heils in Midden Nederland trainingen. Voor alle teams van locatie De Merenhoef staat de training ”Pragmatische Intervisie” op het programma.

We maken een vervolg op de training ”de-escaleren & conflicthantering” die enkele weken eerder aan elke team in aangeboden. Vervolgens gaan we met praktijkgerichte casussen aan de slag d.m.v. ”Pragmatische intervisie”

Een zeer praktijkgerichte intervisie methode die in een bijeenkomst aan kleine groepen, een team of afdeling wordt aangeleerd, dit om het daarna zelfstandig te kunnen voortzetten.
We voorkomen in deze methode het gevoel dat je jezelf moet verantwoorden voor je handelen bij het inbrengen van een casus, we focussen mogelijkheden en blijven in een positieve modus!
Onderling uitwisselen van kennis en ervaringen is tevens een essentieel onderdeel van de methode.
Er is concrete leeropbrengst voor iedereen die deel neemt.

Lees meer over Pragmatische intervisie (https://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-121365/pagina/lees_meer_pragmatische_intervisie.html)

Lees meer over LDH Merenhoef (https://www.legerdesheils.nl/midden-nederland/woonzorgcentrum-merenhoef?gclid=CjwKCAjwn9v7BRBqEiwAbq1Ey3ZEf9Fftx6KH9uw3FlOweDwVVvrhGeEuHxrgvo9B1jrBrWpn-ucOhoC4FYQAvD_BwE)

Pragmatische intervisie basis eight-trainingen Pragmatische intervisie basis eight-trainingen
LDH Merenhoef eight-trainingen LDH Merenhoef eight-trainingen
Pragmatische intervisie 2 eight-trainingen Pragmatische intervisie 2 eight-trainingen