Online training Agressie & Veiligheid

Lister, gebied Zuiwdwest - team Rivierenwijk Utrecht, 4 mei 2021

Lister Academie en EighT zijn begin 2020 een samenwerking aangegaan voor het verzorgen van trainingen aan personeel van Lister.

Lister biedt begeleiding thuis en beschermd wonen aan mensen vanaf 18 jaar met een psychische kwetsbaarheid en/of verslavingsproblematiek. De begeleiding is herstelondersteunend en gericht op ontwikkeling. De cliënt, als mens met zijn mogelijkheden en wensen, staat centraal.

De teams van Zuidwest - Utrecht krijgen de komende periode een online training Agressie & Veiligheid aangeboden. 
Het team Rivierenwijk volgt op 4 mei een interactieve online training omtrent het thema ”Agressie & Veiligheid”. Er zijn diverse werkvormen binnen de online training. 
De basisvaardigheden van de-escaleren en conflicthantering staan op het programma, daarnaast is persoonlijke veiligheid een belangrijk thema. Tevens is er ruimte voor het inbrengen van casussen vanuit de werkvloer. We sluiten af met concrete teamafspraken, dit is ook de link naar de volgende training in september.

Lees meer over Lister - team Rivierenwijk (https://www.lister.nl/locatie/lister-rivierenwijk/)
Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html) 

Lister logo eight-trainingen.nl Lister logo eight-trainingen.nl
Lister Rivierenwijk eight-trainingen.nl Lister Rivierenwijk eight-trainingen.nl
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Agressie 2 eight-trainingen Agressie 2 eight-trainingen