Training de-escaleren & conflicthantering

Leger des Heils, OGGZ wijkverpleging Almere - 8 juni 2021

EighT verzorgt alle vele jaren voor locaties van het Leger des Heils trainingen. Voor de medewerkers van het team OGGZ wijkverpleging in Almere staat de training ”De-escaleren & Conflicthantering op het programma.

OGGZ Wijkverpleging biedt specialistische zorg voor mensen die onbereikbaar zijn voor reguliere zorg. Zij hebben complexe, langdurige problemen op verschillende gebieden. Naast lichamelijke gezondheidsproblemen spelen vaak psychiatrische of persoonlijkheidsproblemen, verslaving, vervuiling, een verzamelstoornis of schulden. Vaak zijn deze mensen zorgmijdend en laten ze liever niemand binnen. Door te blijven komen, proberen we het vertrouwen in de hulpverlening te herstellen. De wijkverpleging is erop gericht om de zelfredzaamheid van de cliënt te versterken en de eigen regie te behouden.

Binnen de training is er naast het aanleren en verdiepen van de basisvaardigheden veel ruimte voor de ingebrachte casussen vanuit van de medewerkers. 

Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)

Lees meer over OGGZ wijkverpleging (https://www.legerdesheils.nl/zorg/wijkverpleging)

Logo LDH eight-trainingen Logo LDH eight-trainingen
Agressie 2 eight-trainingen Agressie 2 eight-trainingen
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Persoonlijke veiligheid eight-trainingen Persoonlijke veiligheid eight-trainingen
Rots en Water eight-trainingen Rots en Water eight-trainingen