De-escaleren, conflicthantering & persoonlijke veiligheid

Utrecht, Leger des Heils De Heem Heijcopperkade - 29 september 2021

De medewerkers van Domus Plus De Heem Heijcopperkade werken in een beschermde woonvorm voor mannen en vrouwen met een verstandelijke beperking in combinatie met verslaving (soft/harddrugs) en/of psychiatrische problematiek.  Bewoners worden tijdens hun verblijf begeleid middels de herstelgerichte methode waarbij in kleine stappen toegewerkt wordt naar de realisatie van haalbare wensen en doelen. Alle bewoners hebben een persoonlijk begeleider die hen hierin ondersteunt. De meeste van de bewoners worden, naast de (persoonlijke) begeleiding door woonbegeleiders, begeleid door een gedragswetenschapper van het Leger des Heils.
EighT verzorgt voor diverse locaties van het Leger des Heils in de provincie Utrecht trainingen. Voor de medewerkers van locatie de Heem staat de basistraining De-escaleren, conflicthantering & persoonlijke veiligheid op het programma. Naast het aanleren en verdiepen van de basisvaardigheden is er veel ruimte voor de ingebrachte casussen vanuit van de medewerkers. 

Lees meer over Leger des Heils De Heem (https://www.legerdesheils.nl/zorg/locatie/domus-de-heem-heijcopperkade)
Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html)

thumbnail_20190514_140359 thumbnail_20190514_140359
Persoonlijke veiligheid eight-trainingen Persoonlijke veiligheid eight-trainingen
Agressie 2 eight-trainingen Agressie 2 eight-trainingen
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model agressie curve afbeelding eight-trainingen Model agressie curve afbeelding eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Rots en Water eight-trainingen Rots en Water eight-trainingen