Training agressie & veiligheid

Utrecht, Lister gebied zuidwest: team Noordzeestraat - 1 oktober 2021

Het team Noordzeestraat biedt gespecialiseerde en intensieve gespecialiseerde 24-uurs begeleiding in de directe woonomgeving. In de nacht is er een slaapwacht aanwezig. Er zijn 29 plaatsen voor Beschermd Wonen. De begeleiding is gericht op stabiliteit en ontwikkeling in het wonen. Team Noordzeestraat richt zich op mensen met een psychiatrische aandoening die intensieve gespecialiseerde begeleiding nodig hebben. Ook zijn er enkele plaatsen voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Op de Noordzeestraat koken cliënten samen met de begeleiding om aandacht te geven aan gezond eten en leefstijl.

Lister Academie en EighT zijn begin 2020 een samenwerking aangegaan voor het verzorgen van trainingen aan personeel van Lister.
De teams van Zuidwest - Utrecht krijgen de komende periode een vervolgtraining op de online training Agressie & Veiligheid (april 2021) aangeboden specifiek afgestemd en op maat gemaakt voor de betreffende locatie.  

Lees meer over Lister - team Noordzeestraat (https://www.lister.nl/locatie/lister-noordzeestraat-utrecht/)
Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html) 

Lister Noordzeestraat eight-trainingen.nl Lister Noordzeestraat eight-trainingen.nl
Fysiek ingrijpen eight-trainingen Fysiek ingrijpen eight-trainingen
Lister logo eight-trainingen.nl Lister logo eight-trainingen.nl
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Persoonlijke veiligheid eight-trainingen Persoonlijke veiligheid eight-trainingen
Rots en Water eight-trainingen Rots en Water eight-trainingen