Training agressie & veiligheid

Utrecht, Lister gebied zuidwest: team Kanaleneiland - 5 oktober 2021

Het team Lister Utrecht Kanaleneiland, biedt begeleiding aan mensen (vanaf 18 jaar) met psychiatrische problematiek en/of verslaving. De duur van de begeleiding variëert en is afhankelijk van de zorgvraag. 

Lister Utrecht Kanaleneiland ondersteunt heel praktisch bij het aanleren van vaardigheden in het dagelijks leven. De begeleiding is op maat. Dat betekent dat er samen met de cliënt gekeken wordt wat er nodig is om te kunnen werken aan herstel. In samenwerking met de cliënt wordt gewerkt aan het vergroten van zelfstandigheid en meedoen in de samenleving met als hoofddoel zo snel mogelijke doorstroom. De begeleiding is meestal intensief en kort.

Als cliënt maak je je eigen begeleidingsplan, samen met je persoonlijk begeleider. In dat plan staan de doelen waaraan je gaat werken. Bijvoorbeeld als het gaat om wonen, dagbesteding, financiën & administratie, sociale contacten en gezondheid.  Over het gebruik van middelen worden individuele afspraken gemaakt.

Lister Academie en EighT zijn begin 2020 een samenwerking aangegaan voor het verzorgen van trainingen aan personeel van Lister.
De teams van Zuidwest - Utrecht krijgen de komende periode een vervolgtraining op de online training Agressie & Veiligheid (april 2021) aangeboden specifiek afgestemd en op maat gemaakt voor de betreffende locatie.  

Lees meer over Lister - team Kanaleneiland (https://www.lister.nl/locatie/lister-utrecht-kanaleneiland/)
Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html) 

Lister logo eight-trainingen.nl Lister logo eight-trainingen.nl
Persoonlijke veiligheid eight-trainingen Persoonlijke veiligheid eight-trainingen
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model agressie curve afbeelding eight-trainingen Model agressie curve afbeelding eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Rots en Water eight-trainingen Rots en Water eight-trainingen