Online training de-escaleren & conflicthantering

Utrecht, 1 december 2021, Lister Utrecht Overvecht BW

De locatie Utrecht Overvecht BW bestaat uit het team Overvecht Algemeen Ambulant en het team Overvecht Beschermd Wonen. Ambulante individuele ondersteuning is gericht op volwassenen (18 jaar en ouder) die zelfstandig wonen en behoefte hebben aan ondersteuning als gevolg van een psychiatrische aandoening en/of verslavingsproblematiek.
Bij Beschermd wonen/verblijf maak je gebruik van een studio of appartement van Lister. Deze appartementen zijn verspreid gelegen in de wijken Overvecht en Noordoost. De zorg van Lister is 24/7 in de nabijheid en gericht op bevorderen van herstel, zelfredzaamheid en kwaliteit van leven.

EighT gaat online aan de slag met de medewerkers van dit team met basis- en verdiepende vaardigheden omtrent de-escaleren & conflicthantering. Er veel aandacht en ruimte voor de ingebrachte casussen vanuit van de medewerkers o.b.v. de ambulante werkwijze. Ook online zijn er diverse actieve en interactieve vormen.

Lees over Lister Utrecht Overvecht  (https://www.lister.nl/locatie/lister-utrecht-overvecht-bw/)
Lees meer over de-escaleren (https://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)

Foto paranadreef Foto paranadreef
Lister logo eight-trainingen.nl Lister logo eight-trainingen.nl
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Persoonlijke veiligheid eight-trainingen Persoonlijke veiligheid eight-trainingen
Rots en Water eight-trainingen Rots en Water eight-trainingen