Training de-escaleren, conflicthantering & persoonlijke veiligheid

Lelystad, Dokter Herman Bekiusschool - 15 april 2022

De Dokter Herman Bekiusschool is een school voor kinderen die extra onderwijsondersteuning en specifieke begeleiding nodig hebben. Voor kinderen met een vorm van autisme bijvoorbeeld, die zich op een reguliere school niet op hun plek voelen. Of voor kinderen die vanwege hun gedrag op de reguliere school niet aan leren toekomen.

Het volledig team krijgt een training aangeboden op gebied van de-escaleren, conflicthantering & persoonlijke veiligheid. Er wordt uiteraard rekening gehouden met het karakter en werkwijze van de school, daarnaast sluiten we aan bij het PBS systeem.
PBS (positive behaviour support) is een werkwijze ten behoeve van een positief schoolklimaat, het biedt een kader om gepast gedrag te versterken. Uitgangspunt is de veranderbaarheid van gedrag, belangrijk hierbij zijn duidelijke gedragsverwachtingen voor de leerlingen.

Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html)
Lees meer over Dokter Herman Bekiusschool (https://www.eduvier.nl/bekiusschool/)

Foto HBekiusschool Foto HBekiusschool
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model agressie curve afbeelding eight-trainingen Model agressie curve afbeelding eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Rots en Water eight-trainingen Rots en Water eight-trainingen