Communicatie, teambuilding & groepsprocessen

Leger des Heils Domus + de Hoek - Utrecht, 20 april 2022

Voor het team van de Leger des Heils locatie de Hoek staat een dagdeel over ”communicatie, teambuilding & groepsprocessen” op het programma.

We gaan in op de onderlinge dynamiek en communicatie in het team, we maken de onderlinge communicatie inzichtelijk en analyseren waarin mogelijke winst te behalen is.
Daarnaast staan we uitgebreid stil bij samenwerken en het vertrouwen in elkaar.

We gebruiken diverse actieve (spel)vormen en opdrachten om bovenstaande in beeld te brengen en gaan er daarna op reflecteren.

De medewerkers van Domus + De Hoek werken op een locatie welke plek biedt aan 26 mensen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met een alcohol-/harddrugsverslaving en/of psychiatrische problemen. Voor alle deelnemers geldt dat zij een jarenlange hulpverlening achter de rug hebben. Niets heeft ervoor gezorgd dat ze zelfredzaam zijn. Het gebruik van middelen maakt dat deelnemers voor veel zorg zijn uitgesloten. Op de Hoek wonen zowel mannen als vrouwen. Deelnemers op de Hoek zijn geknakt door het leven en niet bij machte om geheel zelfstandig te zijn in deze fase van hun leven. Op de Hoek zetten medewerkers zich in voor deze mensen, die aan de rand van de samenleving leven. 

Lees meer over Leger des Heils De Hoek (https://www.legerdesheils.nl/zorg/locatie/domus-de-hoek)
Lees meer informatie over communicatie, teambuilding en groepsprocessen (https://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84924/pagina/lees_meer_teambuilding_en_teambuildingsprocessen.html)

Pragmatische intervisie 2 eight-trainingen Pragmatische intervisie 2 eight-trainingen
De Hoek eight-trainingen.nl De Hoek eight-trainingen.nl
Team 2 eight-trainingen Team 2 eight-trainingen
Teambuilding eight-trainingen Teambuilding eight-trainingen