Training Agressie & Veiligheid

Lister, locatie De Boerderij Utrecht - 29 juni & 19 juli 2022

Lister De Boerderij is een innovatieve voorziening waar mensen wonen met een psychiatrische- en/of verslavingsachtergrond. Zij hebben vaak lange tijd ‘naast’ de maatschappij en op straat geleefd. Ze hebben bijvoorbeeld een verleden waarin ze langdurig opgenomen zijn geweest in een (beveiligde) psychiatrische omgeving of in detentie hebben gezeten. Vaak hebben ze, vanwege teleurstellende ervaringen, de neiging om zorg te mijden.

Er staat voor medewerkers van deze locatie van Lister een training Agressie & Veiligheid op het programma. De basisvaardigheden van de-escaleren en conflicthantering staan op het programma, daarnaast is persoonlijke veiligheid een belangrijk thema. Tevens is er ruimte voor het inbrengen van casussen vanuit de werkvloer. Contact behouden met cliënten en veilig werken zijn belangrijke thema’s!

Lister Academie en EighT zijn begin 2020 een samenwerking aangegaan voor het verzorgen van trainingen aan personeel van Lister.  

Lees meer over Lister (https://www.lister.nl/)
Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html) 

Lister De Boerderij 2 eight-trainignen.nl Lister De Boerderij 2 eight-trainignen.nl
Lister logo eight-trainingen.nl Lister logo eight-trainingen.nl
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model agressie curve afbeelding eight-trainingen Model agressie curve afbeelding eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Rots en Water eight-trainingen Rots en Water eight-trainingen
Lister De Boerderij 1 eight-trainignen.nl Lister De Boerderij 1 eight-trainignen.nl