Training psychologische veiligheid

Leger des Heils Rotterdam, locatie de Dukdalf - 3 oktober 2022

Voor het team van de Leger des Heils locatie de Dukdalf staat de training ”psychologische veiligheid” op het programma. Dit is een verdieping en vervolg op de training ”communicatie, teambuilding & groepsprocessen”.

We gaan aan de hand van ingeleverde vragen ontdekken in welke mate er psychologische veiligheid is in het team en hoe dit door het team beleefd wordt in het dagelijks werk.
De 5 kenmerken (Big Five) ervan zijn: inclusie, delen, leveren, uitdagen & positiviteit.
De randvoorwaarden om hier toe te komen zijn: vertrouwen, vrijmoedigheid en verschil maken.

Door middel van (inter)actieve werk- en spelvormen gaan we met bovenstaande kenmerken en randvoorwaarden aan de slag. Doel is om bewuster met dit onderwerp aan de slag te kunnen gaan en als team zelfstandig hiermee verder te kunnen na de training.


Lees meer informatie over communicatie, teambuilding en groepsprocessen (https://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84924/pagina/lees_meer_teambuilding_en_teambuildingsprocessen.html)

Lees meer over Leger de Heils, locatie de Dukdalf (https://www.legerdesheils.nl/verpleegafdeling-de-dukdalf?gclid=Cj0KCQjw8p2MBhCiARIsADDUFVFrK5qI6dHhHNA7SxDwyQwT60mdl7MH2d7uh4gD9ajqX_oEYW9p_v8aAoSsEALw_wcB)

Psychologische Veiligheid eight-trainingen.nl Psychologische Veiligheid eight-trainingen.nl
Pragmatische intervisie 2 eight-trainingen Pragmatische intervisie 2 eight-trainingen
Psychologische Veiligheid BigFive eight-trainingen.nl Psychologische Veiligheid BigFive eight-trainingen.nl
Teambuilding eight-trainingen Teambuilding eight-trainingen