Training agressie& veiligheid

11 oktober 2022, Lister locatie de Schipper - Utrecht

Lister en Mitros hebben een gemengd wonen project gerealiseerd met 24/7 holding voor cliënten van Lister. Cliënten van Lister vormen samen met reguliere huurders een woonvereniging van waaruit zij contact met elkaar onderhouden en gezamenlijke activiteiten ondernemen. 

Lister begeleidt de mensen waarvan het leven ontwricht is geraakt door een psychiatrische kwetsbaarheid of verslaving. Er is ondersteuning bij wonen en werken, tevens leren cliënten een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. De begeleiding is herstel ondersteunend.

De trainingen agressie & veiligheid zijn voor dit nieuw gevormde team welke de bewoners op locatie de Schipper begeleiden. Deze trainingen maakt onderdeel uit van een ontwikkelingsplan met het team.
Naast vaardigheden in het omgaan met agressie en (on)veiligheid is er aandacht voor de samenwerking en teamdynamiek.

Lister Academie en EighT zijn begin 2020 een samenwerking aangegaan voor het verzorgen van trainingen aan personeel van Lister.  

Lees meer over Lister (https://www.lister.nl/)
Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html) 

Lister logo eight-trainingen.nl Lister logo eight-trainingen.nl
Logo Lister academie eight-trainingen.nl Logo Lister academie eight-trainingen.nl
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl