Basistraining Agressie & Veiligheid

Utrecht, Lister - 12 januari 2022

Lister biedt begeleiding thuis en beschermd wonen aan mensen vanaf 18 jaar met een psychische kwetsbaarheid en/of verslavingsproblematiek. De begeleiding is herstelondersteunend en gericht op ontwikkeling. De cliënt, als mens met zijn mogelijkheden en wensen, staat centraal.

Er staat voor medewerkers vanuit verschillende locaties de basistraining Agressie & Veiligheid op het programma. De basisvaardigheden van de-escaleren en conflicthantering staan op het programma, daarnaast is persoonlijke veiligheid een belangrijk thema. Tevens is er ruimte voor het inbrengen van casussen vanuit de werkvloer.

Lister Academie en EighT zijn begin 2020 een samenwerking aangegaan voor het verzorgen van trainingen aan personeel van Lister.  

Lees meer over Lister (https://www.lister.nl/)
Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html) 

Persoonlijke veiligheid eight-trainingen Persoonlijke veiligheid eight-trainingen
Logo Lister academie eight-trainingen.nl Logo Lister academie eight-trainingen.nl
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model agressie curve afbeelding eight-trainingen Model agressie curve afbeelding eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Persoonlijke veiligheid 3 eight-trainingen Persoonlijke veiligheid 3 eight-trainingen
Lister logo eight-trainingen.nl Lister logo eight-trainingen.nl