De-escaleren, conflicthantering & persoonlijke veiligheid

Lelystad, Leger des Heils locatie Vast en Verder - 24 maart 2023

Vast en verder biedt beschermd wonen voor jongeren en jongvolwassenen. Het is een woontrainingsprogramma voor dak- en thuisloze jongeren van 16 tot 25 jaar. Zij zijn met justitie in aanraking geweest of dreigen dit te komen. Veel van deze jongeren hebben psychiatrische problemen en een verslaving. In een tot twee jaar leren ze onder andere sociale vaardigheden, woonvaardigheden en omgaan met verslavingsproblemen en schulden. Vast en Verder is een erkend penitentiair programma.

Voor medewerkers van de locatie in Lelystad verzorgt EighT de training De-escaleren, conflicthantering & persoonlijke veiligheid. Naast het aanleren en verdiepen van de basisvaardigheden omtrent veilig werken, de-escaleren en conflicthantering is er ruimte voor de ingebrachte casussen vanuit van de medewerkers. 

Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html)
Lees meer over de Vast en Verder (https://www.legerdesheils.nl/zorg/vast-en-verder?gclid=Cj0KCQjwwtWgBhDhARIsAEMcxeB5z6-TRCyjxusMPPaZZM411TbgkOQiyBVvlYnavnbRXjvrVyzczVMaAoymEALw_wcB)

Persoonlijke veiligheid eight-trainingen Persoonlijke veiligheid eight-trainingen
Agressie 2 eight-trainingen Agressie 2 eight-trainingen
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model agressie curve afbeelding eight-trainingen Model agressie curve afbeelding eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Rots en Water eight-trainingen Rots en Water eight-trainingen