Training conflicthantering

Utrecht, Lister TUNE IN - 14 april 2023

TUNE IN is voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid voor wie muziek een middel is om te bouwen aan herstel. Bij TUNE IN ga je onder begeleiding van professionele muzikanten gezamenlijk nieuwe creatieve muziekstukken maken. Er is geen muzikale kennis nodig om mee te doen. Tijdens de sessies leer je met de andere deelnemers improviseren, samenspel en muziek maken. Met aandacht voor luisteren naar je intuïtie en luisteren naar elkaar.
Deelnemers merken dat ze veel leren over muziek, maar ook over zichzelf als persoon. Ze krijgen meer zelfvertrouwen, maken vrienden en voelen zich meer onderdeel van de maatschappij. In het begin kan het spannend zijn om mee te doen. Daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen op zijn eigen tempo meedoet. Zo kun je bijvoorbeeld een keer komen kijken of je begeleider meenemen. Ook mag je altijd aangeven dat je liever niet mee doet met bepaalde oefeningen.

Het volledig team krijgt een training conflicthantering aangeboden.
We gaan in op (professionele) communicatie, window of tolerance, Rots & Water en ABCD methode.
Daarnaast staan we met elkaar stil bij de groepsdynamiek, groepsklimaat en verwachtingen daarin naar elkaar. Dit om het unieke project nog steviger en professioneler neer te kunnen zetten!

Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)

Lees meer informatie over communicatie, teambuilding en groepsprocessen (https://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84924/pagina/lees_meer_teambuilding_en_teambuildingsprocessen.html)
Lees meer over TUNE IN (https://www.lister.nl/tune-in/)

Lister TUNE IN eight-trainingen.nl Lister TUNE IN eight-trainingen.nl
Logo Lister academie eight-trainingen.nl Logo Lister academie eight-trainingen.nl
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Rots en Water eight-trainingen Rots en Water eight-trainingen