Communicatie, teambuilding & groepsprocessen

Maarssen - Leger des Heils Merenhoef, mei - juni 2023

Woonzorgcentrum Merenhoef is gevestigd in Maarssen. Merenhoef heeft vier afdelingen PG (psychogeriatrie), die in totaal plek bieden aan 40 dementerende bewoners. Daarnaast heeft het centrum drie afdelingen somatiek, die in totaal plek bieden aan 36 bewoners. Op deze afdelingen wordt hulp geboden aan bewoners met lichamelijke problemen.

Alle teams van de verschillende afdelingen krijgen de training ”communicatie, teambuilding & groepsprocessen” aangeboden.

We gaan in op professionele communicatie, de onderlinge (team)dynamiek en communicatie in het team. We maken de onderlinge communicatie inzichtelijk en analyseren waar in mogelijke winst te behalen is. Daarnaast staan we uitgebreid stil bij samenwerken, (natuurlijke) rolverdeling en het vertrouwen in elkaar. We gebruiken diverse actieve (spel)vormen en opdrachten om hiermee aan de slag te gaan!
 

Lees meer over locatie Merenhoef (https://www.legerdesheils.nl/locatie/woonzorgcentrum-de-merenhoef-2?gclid=CjwKCAjw0ZiiBhBKEiwA4PT9z_fIaJgPw7xBXjm9PyPqVd9ev2eJXnWbxsg_9foUpyQt9_dFqkId-RoCbvAQAvD_BwE)
Lees meer informatie over communicatie, teambuilding en groepsprocessen (https://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84924/pagina/lees_meer_teambuilding_en_teambuildingsprocessen.html)

LDH Merenhoef eight-trainingen LDH Merenhoef eight-trainingen
Pragmatische intervisie 2 eight-trainingen Pragmatische intervisie 2 eight-trainingen
Teambuilding 1 eight-trainingen Teambuilding 1 eight-trainingen
Teambuilding eight-trainingen Teambuilding eight-trainingen