Training (fysieke) weerbaarheid

Wilp, Daniël de Brouwerschool - 23 mei & 1 juni 2023

De Daniël de Brouwerschool is een school voor zeer moeilijk lerende kinderen in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. Nabijheid en veiligheid zijn op deze school belangrijke thema’s. 
Teamleden, leerlingen en ouders ervaren de school als veilig waarin duidelijke regels (rust, ruimte en regelmaat) voorop staan.
De medewerkers krijgen een training fysieke weerbaarheid in het kader van het behouden van een eenduidige en herkenbare aanpak voor leerlingen en teamleden. Preventie en reflectie op eigen handelen zijn zeer belangrijk, het in contact blijven met leerlingen en de-escaleren zijn het belangrijkste is.
Mocht er in uiterste gevallen niets anders mogelijk zijn dan dienen collega’s verantwoord fysiek te kunnen ingrijpen bij onveilige situaties. Hiermee gaan we, in 2 delen, met het team medewerkers aan de slag.

Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html)

DaniëldeBrouwerschool eight-trainingen.nl DaniëldeBrouwerschool eight-trainingen.nl
DanieldeBrouwerschool eight-trainingen.nl DanieldeBrouwerschool eight-trainingen.nl