Training verbale conflicthantering

Utrecht, Lister - 15 juni 2023

Lister biedt begeleiding thuis en beschermd wonen aan mensen vanaf 18 jaar met een psychische kwetsbaarheid en/of verslavingsproblematiek. De begeleiding is herstelondersteunend en gericht op ontwikkeling. De cliënt, als mens met zijn mogelijkheden en wensen, staat centraal.

Er staat voor medewerkers vanuit verschillende locaties de training verbale conflicthantering op het programma. De basisvaardigheden van de-escaleren en conflicthantering staan op het programma, welke we tevens gaan verdiepen met een trainingsacteur. De trainingsacteur zetten we op moderne, veilige en effectieve wijze in waardoor de leeropbrengst groot is. Medewerkers hebben vooraf casussen aangeleverd waarmee we specifiek aan de slag gaan.

Lister Academie en EighT zijn begin 2020 een samenwerking aangegaan voor het verzorgen van trainingen aan personeel van Lister.  

Lees meer over Lister (https://www.lister.nl/)
Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)

Persoonlijke veiligheid 3 eight-trainingen Persoonlijke veiligheid 3 eight-trainingen
Lister logo eight-trainingen.nl Lister logo eight-trainingen.nl
Logo Lister academie eight-trainingen.nl Logo Lister academie eight-trainingen.nl
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl