Trainingen grenzen & veiligheid

Utrecht, Lister locatie Hoograven - 29 november 2023

Lister Hoograven is gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten met zeer complexe problematiek. Kenmerkend is dat deze cliënten in het verleden overlast gevend gedrag hebben vertoond naar hun omgeving. Door middel van structuur, voorspelbaarheid en de voortdurende nabijheid kijkt de begeleiding naar de kwaliteiten van de bewoners, maar ook naar eventuele signalen van instabiliteit. In samenwerking met behandelaren wordt daar als het nodig is snel op ingespeeld om het herstelproces van de cliënt zo goed mogelijk te laten verlopen.

Er staat voor medewerkers van locatie Hoograven een training grenzen & veiligheid op het programma. De onderwerpen zijn: (on)veiligheid, communicatie, samenwerken, grenzen stellen en bewust omgaan met de werkomgeving. Tevens is er ruimte voor het inbrengen van casussen vanuit de werkvloer.

Lister Academie en EighT zijn begin 2020 een samenwerking aangegaan voor het verzorgen van trainingen aan personeel van Lister.  

Lees meer over Lister Hoograven (https://www.lister.nl/locaties/lister-hoograven/)
Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html) 

Logo Lister academie eight-trainingen.nl Logo Lister academie eight-trainingen.nl
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Lister logo eight-trainingen.nl Lister logo eight-trainingen.nl