Training agressie & veiligheid

Utrecht, Lister locatie Noordzeestraat - 1 december 2023

Het team Noordzeestraat biedt gespecialiseerde en intensieve gespecialiseerde 24-uurs begeleiding in de directe woonomgeving. De begeleiding is gericht op stabiliteit en ontwikkeling in het wonen. Team Noordzeestraat richt zich op mensen met een psychiatrische aandoening die intensieve gespecialiseerde begeleiding nodig hebben. Ook zijn er enkele plaatsen voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Bij Lister Noordzeestraat koken bewoners samen met de begeleiding om aandacht te geven aan gezond eten en leefstijl. Cliënten wonen zelfstandig in een appartement. Het team is gericht op mensen met een psychiatrische aandoening die beschikken over woonvaardigheden en die in staat zijn een hulpvraag enige tijd uit te stellen.

De training voor het team Noordzeestraat is gericht op (eigen) spanningsregulatie, contact maken, begrenzen en verantwoord effectieve gedragsinterventies inzetten. Daarnaast is persoonlijke veiligheid een belangrijk onderwerp. De training is interactief, op maat gemaakt en praktijkgericht.
 
Lister Academie en EighT zijn begin 2020 een samenwerking aangegaan voor het verzorgen van trainingen aan personeel van Lister.
 

Lees meer over Lister - team Noordzeestraat (https://www.lister.nl/locatie/lister-noordzeestraat-utrecht/)
Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html) 

Lister Noordzeestraat eight-trainingen.nl Lister Noordzeestraat eight-trainingen.nl
Logo Lister academie eight-trainingen.nl Logo Lister academie eight-trainingen.nl
Agressie 2 eight-trainingen Agressie 2 eight-trainingen
Lister logo eight-trainingen.nl Lister logo eight-trainingen.nl
Model handelen in spannende situaties eight-trainingen Model handelen in spannende situaties eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Persoonlijke veiligheid eight-trainingen Persoonlijke veiligheid eight-trainingen