Training de-escaleren en conflicthantering

Utrecht - 1 februari 2024, Lister locatie Romulus

Het team van Lister Romulus begeleidt mensen met autisme en andere (ernstige) psychiatrische problematiek. Met de juiste ondersteuning van Lister leiden cliënten een relatief zelfstandig leven waar de nadruk ligt op het vergroten van iemands zelfredzaamheid en zelfregie.
Locatie Romulus biedt 24 éénpersoons-appartementen in een gemengde woonvorm. Dit betekent dat er naast bewoners van Lister ook reguliere huurders wonen via de woningbouwcorporatie Portaal. Er is een inloop die benut wordt door zowel onze cliënten als andere bewoners voor activiteiten en ontmoetingen. Lister Romulus is een 24-uurs locatie. Overdag en ’s avonds is er altijd begeleiding aanwezig. Tijdens de nacht is er een slaapwacht aanwezig.

EighT gaat aan de slag met de medewerkers van dit team met basis- en verdiepende vaardigheden omtrent de-escaleren & conflicthantering. Het omgaan met diverse soorten gedragingen in de breedste zin van het woord in combinatie met contactbehoud staan centraal. Er veel aandacht en ruimte voor de ingebrachte casussen vanuit van de medewerkers o.b.v. hun werkwijze. Deze training is op maat gemaakt voor dit team.

Lees over Lister Romulus  (https://www.lister.nl/locaties/lister-romulus/)
Lees meer over de-escaleren (https://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)

Lister logo eight-trainingen.nl Lister logo eight-trainingen.nl
Logo Lister academie eight-trainingen.nl Logo Lister academie eight-trainingen.nl
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model agressie curve afbeelding eight-trainingen Model agressie curve afbeelding eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Persoonlijke veiligheid eight-trainingen Persoonlijke veiligheid eight-trainingen