Training weerbaarheid, persoonlijke veiligheid & teamdynamiek

Leger des Heils, locatie Binnenhaehge Almere -18 maart 2024

EighT verzorgt voor diverse locaties van het Leger des Heils Midden Nederland trainingen. Voor medewerkers van de afdeling Binnenhaeghe, onderdeel van zorgcentrum Buitenhaeghe, staat de vervolgtraining weerbaarheid, persoonlijke veiligheid & teamdynamiek op het programma.
Met name de gesprekvoering na het stellen van grenzen, omgaan met situaties waarbij fysieke interventies nodig zijn en teamdynamiek staan deze training centraal.  

De medewerkers vanuit diverse disciplines werken allemaal op afdeling Binnenhaeghe, een afdeling die intensieve zorg en behandeling biedt aan hun bewoners. Bij de bewoners is er veelal sprake van lichamelijke (somatische) problematiek, verslaving en vaak een verleden van dakloosheid. Deze training is een vervolg op de trainingen die afgelopen jaren periodiek zijn verzorgd voor dit team. We sluiten aan bij de huidige kennis en vaardigheden binnen het team. Met name gericht op de verzwaring van de doelgroep, waarbij explicieter grenzen stellen en daarna doorpakken steeds essentiëler is geworden. We schakelen na het verbale gedeelte door naar verantwoorde fysieke interventies inzetten, altijd met behoud van het contact en de samenwerking met de bewoner.  

Lees meer over De-escaleren & conflicthantering (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-85496/pagina/lees_meer_wesoco_-_de-escaleren__conflicthantering.html)
Lees meer over Fysiek ingrijpen & persoonlijke veiligheid (http://www.eight-trainingen.nl/pg-28265-7-84922/pagina/lees_meer_wesoco_-_fysiek_ingrijpen__zelfverdediging.html)
Lees meer over zorgcentrum Buitenhaeghe (https://www.legerdesheils.nl/midden-nederland/buitenhaeghe)

Agressie 2 eight-trainingen Agressie 2 eight-trainingen
LDH Almere binnenhaeghe eight-trainingen.nl LDH Almere binnenhaeghe eight-trainingen.nl
model ABCD model eight-trainingen model ABCD model eight-trainingen
Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl Model WOT en 3Is eight-trainingen.nl
Persoonlijke veiligheid 2 eight-trainingen Persoonlijke veiligheid 2 eight-trainingen